Centrul de cercetari si aplicatii astrologice Helios

Astrologie, Scoli specializare

  0 utilizatori

CURSURILE INTENSIVE DE ASTROLOGIE

Acest curs de astrologie este rezultatul a peste 17 ani de experienta didactica in predarea astrologiei, la care au studiat pana in prezent peste 1.000 de cursanti.

De alungul anilor, uneori chiar de mai multe ori pe an, am adus imbunatatiri calitative la modul de expunere a informatiilor. Urmarim de fiecare data sa oferim participantilor cele mai eficiente modalitati didactice, de asimilare progresiva si personalizata a informatiilor acestei stiinte divinatorii.

Suntem constienti ca fiecare persoana are un ritm personal de invatare. Unii sunt inclinati catre analiza mentala, iar altii se bazeaza mai mult pe conexiuni subtile si pe intuitie. In cadrul acestui curs vei invata imbinarea intr-un mod eficient a celor doua tipare mentale si astfel sa inveti sa-ti utilizezi in mod echilibrat ambele emisfere cerebrale. 

Vor fi atat exercitii de conexiuni mentale, viziuni de sinteza, jocuri asociative, cat si modalitati de evaluare si analiza ce vor necesita simtirea, emotia, empatia si chiar anumite perperceptii subtile.

Contact

ORAR:

VIN - 18:00 - 21:00

SAM - 10:00 - 14:00

DUM - 10:00 - 14:00

Alte informații

  • PROGRAMARI
    DA
  • Parcare
    DA