Delia Lungu - psihoterapeut

Psihoterapie

  0 utilizatori

Servicii: consiliere si psihoterapie atat la nivel individual, cat si la nivel de cuplu si de familie.

Individual – evaluarea vulnerabilitatilor personale, cum ma imprietenesc cu mine insumi, abordarea ingrijorarilor mele de zi cu zi, cum aduc mai multa bucurie si sens in viata mea.

Relaţia mamă-fiică adultă: înţelegerea relaţiei mamă fiică, limitările pe care le preluăm de la mamă şi în ce fel ne influenţează, cum devin o mamă bună pentru mine.

Relatie de cuplu: vulnerabilitatile individuale si cum influenteaza relatia de cuplu, ce sta in puterea mea pentru a avea o relatie de cuplu mai buna, mindfulness in relatia de cuplu, probleme frecvente in relatia de cuplu.

Parinti: milestones in dezvoltarea copiilor, vulnerabilitatile parintilor si cum influenteaza acestea relatia parinte- copil, provocarile cele mai frecvente ale parintilor, cum abordam scoala si notele, disciplina fara pedeapsa, cum am grija de mine ca parinte.

La locul de munca: diminuarea stresului, limite in relatie cu colegii, ce sta in puterea mea pentru a-mi face job-ul mai placut si mai eficient.

Abordarea mea vizeaza modele validate stiintific: mindfulness si starea de prezenta constienta, terapia schemelor, terapia prin acceptare si implicare, neurostiinta, terapia imago.

Desfasurarea sedintelor: psihoterapie online ( Skype sau orice alta aplicatie prin care ne vedem si ne auzim).

Contact

ORAR:

LUN - 09:00 - 21:00

MAR - 09:00 - 21:00

MIE - 09:00 - 21:00

JOI - 09:00 - 21:00

VIN - 09:00 - 21:00

SAM - 09:00 - 14:00

Alte informații

  • PROGRAMARI
    DA
  • Parcare
    DA