Delia Muresan - Ghidul tau in lumea ingerilor

Terapie alternativa

  0 utilizatori

Primeste calauzirea ingerilor prin intermediul cartilor oracol.

Ingerii ne vorbesc prin oameni, prin sincronicitati si in anumite momente din viata ta ai nevoie de un ghid, o persoana care sa te sustina sa ai credinta si incredere in ceea ce simti. Ma bucur ca eu am primit acest rol in aceasta viata.

Citirile angelice nu sunt ghicit in carti. In momentul in care apelezi la ajutorul ingerilor este bine sa lasi deoparte orice asteptare, sa vrei cu adevarat ajutorul (care nu inseamna sa se intample lucrurile cum vrei tu) si sa primesti calauzirea divina. Ingerii iti confirma ceea ce tu stii la nivelul sufletului, dar poate ti-a fost greu sa recunosti, poate nu ai vrut sa vezi adevarul, poate nu ai suficienta incredere in ceea ce simti.

De-a lungul celor aproape 9 ani am sustinut oamenii sa mearga pe calea inimii si sa aibe credinta si incredere . De asemenea prin intermediul citirilor anuale i-am sustinut sa fie pregatiti la nivelul sufletului pentru provocarile vietii.

Cu ingerii alaturi totul este mai usor si mai frumos.

Atunci cand apelezi la ajutorul ingerilor nu apela din energia disperarii sau „vreau sa imi spuna altcineva ce sa fac.” Asuma-ti responsabilitatea si cere calauzire si claritate. Eu imi doresc ca puterea sa fie la tine. Nu da oricui puterea ta lasandu-i sa decida pentru tine. Atunci cand esti asumat esti pe o vibratie mai inalta, asa vei putea intelege clar ce ai de facut si vei putea pune in aplicare mesajele ingerilor.

Datorita numarul mari de solicitari si al programului meu incarcat exista un timp de asteptare intre 2 saptamani si 2 luni. Insa de fiecare data cand vei avea sedinta cu mine, va fi exact momentul potrivit pentru tine. Pune-ti intentia aceasta, sa se intample atunci cand este momentul cel mai bun si asa va fi.

Contact

ORAR:

LUN - 09:00 - 19:00

MAR - 09:00 - 19:00

MIE - 09:00 - 19:00

JOI - 09:00 - 19:00

VIN - 09:00 - 19:00

Alte informații

  • PROGRAMARI
    DA
  • Parcare
    DA