Dharma Yoga Center

Yoga, Meditatie

  0 utilizatori

„Dharma Yoga Center, spatiul tau pentru o minte calma, un corp puternic si un spirit liber. Vino mai aproape de tine prin Yoga. ”

Dharma Yoga Center s-a nascut din nevoia de evolutie, de eliberare si de reconectare cu adevaratul sine. Suntem Nico si Crina si nu demult drumurile vietii ni s-au intersectat in cel mai neasteptat mod. Dragostea si pasiunea pentru Yoga ne-au oferit curajul si motivatia de a transmite mai departe catre voi ceea ce noi am invatat si experimentat. Dharma ne-a condus in acelasi punct, transformand misiunile noastre intr-o misiune unitara si puternica: aceea de a crea un loc care sa fie mai mult decat un studio de yoga. Dharma este legea universala care ne-a intersectat pasii catre asezarea fundatiei unui centru de yoga si de terapii complementare.

Dharma este fundatia peste care este construita viata fiecarui om. Cuvantul Dharma provine din sanskrita, una dintre cele mai vechi limbi ale civilizatiei utilizata in vechime pe teritoriul actual al Indiei. Cuvantul Dharma este compus din „dhar” care inseamna „a sustine, a hrani” si „ma” care se refera la Mama divina sau viata in sine. In viata umana, Dharma este intelegerea actiunilor potrivite care trebuiesc intreprinse pentru a ne indeplini datoria. Ea este fundatia corectitudinii si a verticalitatii morale si exista in mod constant in constiinta fiecarui om. Prin promovarea perceptiei constiente a dharmei din noi insine putem dobandi puterea de discriminare a ceea ce este corect de facut cu gandurile, sentimentele si actiunile noastre. Atunci cand suntem sinceri in a ne urma Dharma vom fi constant ghidati de ritmul legii naturale care ne va sprijini si ne va proteja toate eforturile.

Fiti convinsi ca oricare ar fi ocupatia voastra o veti putea indeplini bine daca va cunoasteti suficient Dharma. Acolo unde este urmarita  Dharma, acolo apare si implinirea si reusita unei vieti echilibrate.

Dharma Yoga Center este locul in care poti sa fii tu in cel mai pur si adevarat mod. 

Viata este asemenea unui cerc. Sfarsitul unei calatorii este inceputul urmatoarei.

Vino la Dharma Yoga Center pentru constientizarea adevaratului tau scop in viata, in pace, iubire si armonie.

Namaste.

Contact

ORAR:

LUN - 07:30 - 20:00

MAR - 07:30 - 20:00

MIE - 07:30 - 20:00

JOI - 07:30 - 20:00

VIN - 07:30 - 20:00

SAM - 08:30 - 12:00

Alte informații

  • PROGRAMARI
    DA
  • Parcare
    DA