Editura Prestige

Magazin spiritual

  0 utilizatori

De la carti adresate celor mici si pana la cele din domenii diverse precum spiritualitatea, sanatatea , vindecarea , cunoasterea de sine si nu numai, Editura Prestige doreste sa raspunda necesitatilor unui public larg.

Inca de la infiintarea editurii, din anul 2006, am dezvoltat o gama larga de colectii: Starea de bine, Arte Divinatorii, Tot Adevarul, Terapii Alternative, New Illuminati Files, Elevi de 10 plus, Lecturi scolare, Lumea copilăriei etc.

Am adus publicului nostru autori tradusi in premiera pe piata romaneasca de carte, precum Joane Flasberry , dar si mari autori: Robin Sharma, Osho, Zecharia Sitchin etc. 

Nici autorii romani nu au fost uitati de Editura Prestige: Dora Alina Romanescu, Ana Ardeleanu, Emil Strainu etc., sunt o parte a elitei romanesti, toti fiind autori de PRESTIGIU, membri ai U.S.R.. 

Am lansat tinere sperante precum Tudor George Ciubotaru, Alina Serban, Cristina Niculescu etc. cu totii ridicandu-se la nivelul asteptarilor noastre.

Editura Prestige promoveaza carti ce se adreseaza mai ales celor care doresc sa porneasca intr-o calatorie de cunoastere, de autovindecare , la capatul careia se vor regasi. 

Contact

ORAR:

LUN - 00:00 - 23:59

MAR - 00:00 - 23:59

MIE - 00:00 - 23:59

JOI - 00:00 - 23:59

VIN - 00:00 - 23:59

Alte informații

  • PROGRAMARI
    DA
  • Parcare
    DA