Girniceanu Lucian - Cabinet Individual de Psihologie

Psihoterapie

  0 utilizatori

Girniceanu Lucian, psiholog inregistrat la Colegiul psihologilor din Romania, specializarea psihologie clinica si psihoterapeut in formare in Analiza Tranzactionala, inregistrat in Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala, al carei vicepresedinte sunt incepand din

De ce Psihologie Clinica?

Din curiozitate fata de oameni, fiecare evaluare si fiecare diagnostic difera in functie de persoana pe care o ai in fata. Psihologia clinica nu inseamna doar patologie, mai inseamna si evaluare cognitiva, evaluarea personalitatii, evaluare comportamentala.


De ce Analiza Tranzactionala?

Pentru ca a fost modul in care eu m-am inteles si am inteles si lumea din jurul meu. A fost modelul cu ajutorul caruia mi-am explicat mai usor ce se intampla cu mine. Am descoperit aceasta forma de psihoterapie inca din primul an de facultate, din anul urmator incepand si formarea ca psihoterapeut in cadrul Centrului Physis.


Povestea mea in Psihologie

Drumul meu in psihologie a fost o intalnire placuta, ca o gasire a sensului vietii. Am mers catre facultatea de psihologie din curiozitate, nu am crezut ca o sa devina meseria ce o sa doresc sa o practic pentru tot restul vietii.


In anul doi de facultate am inceput in paralel cursurile Centrului Physis, pentru a ma specializa ca psihoterapeut in Analiza Tranzactionala. In timpul facultatii am fondat Asociatia Studentilor din cadrul Universitatii Tibiscus, al carui presedinte am fost pana la terminarea facultatii. Inca din anul 1 am participat la simpozioanele si conferintele organizate in interiorul facultatii, din anul 2 participand active si-n organizarea lor.


Dupa terminarea facultatii a urmat inscrierea in cadrul programului masteral de Psihologie clinica si Psihoterapie. O data cu inscrierea la master am ales si specializarea in domeniul psihologie clinice, incepand procesul de supervizare ca specialist in psihologie clinica.


Deschiderea cabinetului a reprezentat pentru mine un nou inceput profesional, am simtit o bucurie imensa cand am avut in mana actul constitutiv al cabinetului, am simtit ca mi-am gasit locul. aceasta vara.

Contact

ORAR:

LUN - 08:00 - 16:00

MAR - 11:00 - 19:00

MIE - 08:00 - 17:00

VIN - 08:00 - 17:00

Alte informații

  • PROGRAMARI
    DA
  • Parcare
    DA