Living Psychology

Hipnoza si hipnoterapie, Psihoterapie, Meditatie, Holistic / Homeopatic, Dezvoltare personala

  0 utilizatori

AI CURAJUL SA FII FERICIT! 

Asta le spun mereu clientilor mei. Toata lumea ar trebui sa fie fericita, sa se bucure de fiecare clipa, sa-si inteleaga propria viata si lectiile oferite de ea  si sa-si  gaseasca drumul catre libertate.   

Albert Einstein spunea: “Iti poti trai viata ca si cand nimic nu este miraculous sau o poti face ca si cand totul este un miracol”. Eu cred ca viata in sine este un miracol iar experientele noastre au rolul de a ne ajuta sa gasim sensul si profunzimea existentei noastre.

Eu nu cred in boli sau tulburari. Eu cred ca doar nefericirea si lipsa sensului fac loc acestora sa apara, iar fericirea si pacea interioara ne protejeaza de suferinta (fizica sau psihica).

Scopul meu este sa ofer un mediu suportiv, plin de compasiune si iubire in care oamenii sa se simta in siguranta si sa isi poata astfel  intelege trecutul, relatia cu sine insusi si cu ceilalti pentru a putea trai prezentul si planifica viitorul. Auto-cunoasterea, dezvoltarea personala, spirituala sunt elemente esentiale ale unei vieti implinite si fericite.

Si cine sunt eu? Sunt omul care te asculta, te intelege, te indruma  si te sprijina pe drumul catre descoperirea sensului vietii tale.

TE ASTEPT SA CALATORIM IMPREUNA!

Contact

ORAR:

LUN - 10:00 - 19:00

MAR - 10:00 - 19:00

MIE - 10:00 - 19:00

JOI - 10:00 - 19:00

VIN - 10:00 - 19:00

Alte informații

  • PROGRAMARI
    DA
  • Parcare
    DA