My Heart & My Soul

Dezvoltare personala

  0 utilizatori

Adesea pierdem contactul cu campul nostru familial, care contine informatii valoroase reconcilierilor de care avem nevoie. Care este relatia cu mama ta, cu tatal tau? Ce inseamna pentru tine sa " te intorci acasa" si ce iti poate oferi originea ta?

Cum se face ca uitam sa ramanem conectati la campul nostru si ce ne ajuta sa retraim starea de prezenta si de constienta?

Suntem cu totii intr-o constelatie permanenta; este nevoie doar sa o accesam.

Pentru a putea merge inainte pe cai deschise, sprinten si fara bagaje nefolositoare, avem nevoie sa inchidem situatii nerezolvate, deschise, in care ne-am lasat ''agatati'' uneori fara sa fim constienti de acest aspect.

Cuvintele nu vor fi niciodata de ajuns pentru a descrie minunile care ni se dezvaluie atunci cand privim cu smerenie si iubire in istoria familiei noastre.

Cei care au mai participat la astfel de evenimente cunosc puterea sentimentelor, traite, exprimate in profunzimea sufletului.

Va invit intr-o calatorie catre fundamentul existentei voastre, sursa vietii si a puterii voastre, locul de unde totul a inceput... 

Constelatiile Familiale sunt o cale de a aduce la suprafata lucruri pe care le purtam in noi si de care nu suntem intotdeauna constienti ca vin, de undeva din istoria familie noastre, iar uneori ne conduc viata fara macar sa fim constienti de asta.

Este o usa deschisa reconcilierii cu mostenirea si trecutul tau, este o cale de a pune in ordine lucrurile, o cale de vindecare a sufletului, o cale catre eliberarea de suferinta, o cale de acceptare a Sinelui......

=================================

Metoda „Constelatiilor Familiale” este o metoda ce are ca scop restabilirea echilibrului in sistemul familial. Parintele acestei metode este considerat germanul Bert Hellinger.

Ea ne dezvaluie un adevar fundamental, cumva uitat: ca apartinem familiei in care ne-am nascut, unei familii extinse, ca facem parte dintr-un neam si ca viata noastra este strans legata de cea a stramosilor nostrii.

In relatie cu armonia si echilibrul in sistemele familiale Bert Hellinger a descoperit  trei legi  pe care le-a denumit legile iubirii (Rising in love, 2008):

Toti membrii unei familii au un drept egal de a apartine acelui sistem familial

Toti membrii unui sistem se supun unei ierarhii. In cazul familiei criteriul este ierarhia timpului- cei care au fost inainte in sistem au prioritate in fata celor care au venit dupa.

Familia trebuie sa fie in echilibru intre a da si a primi. Trebuie sa existe un echilibru intre membrii unei familii privind ceea ce dau sistemului si ceea ce iau din sistem (orice nedreptate comisa de un membru al unui sistem va fi echilibrata de un membru ulterior).

Contact

ORAR:

SAM - 10:00 - 18:00

DUM - 10:00 - 18:00

Alte informații

  • PROGRAMARI
    DA
  • Parcare
    DA