Natural Age

Magazin spiritual, Nutritie

  0 utilizatori

Povestea mea are la baza un sir de intamplari care m-au condus sa-mi croiesc un destin, altul decat cel pentru care eram pregatita profesional.

Ca psiholog, presedinte al Asociatiei Simt Civic conduceam o campanie de informare privind obezitatea infantila "Parinti informati copii protejati".

In dorinta de a-i convinge pe cei carora ma adresam am inceput sa studiez greselile frecvente pe care le fac mamele in alimentatia copilului mic si aici am descoperit nocivitatea excesului de zahar, a fructozei din porumb etc.

Acest moment coincide cu nasterea nepoatei mele, o motivatia in plus ca sa transform visul de-a face preparate din fructe fara adaos de zahar, in realitate .

Marturisesc ca incercasem la un moment dat sa pun pe picioare un mic laborator in care sa prepar dulceata clasica, dar m-am lovit de o legislatie care nu facea diferenta intre productia manufacturata si cea industriala.

Desi nu vedeam calea de - a transforma ideea, hobbiul acesta in afacere, desi dificultati precum birocratia sau greutatile fiscale cu care se confrunta toti oamenii care conduc afaceri mi se relevau elocvent, totusi am realizat rretetele si procesul tehnologic pentru preparatele indulcite cu suc de struguri.

Am avut surprize extraordinare care m- au facut sa ma concentrez pe produs, sa traiesc momentul cu toata forta si sa nu ma mai preocupe gandul urmatoarelor etape: productie si vanzare .

Cu fiecare noua proba de dulceata descopeream culori, arome mult peste ceea ce numim "ca la mama acasa". Am inteles atunci cat perverteste zaharul adaugat aroma fructului si culoarea si am mai inteles ce inseamna 90% fruct intr-un borcan de gem.

Nu stiam la acel moment ca pe piata romaneasca nu exista un astfel de produs .

Dar desigur eu cu mine, jucandu-ma cu arome de fructe intr-o bucatarie acasa nu-i mare lucru.

Afacerea inseamna un produs fabricat intr-un spatiu autorizat pentru fabricarea conservelor de fructe, buletine de analize si retea de distributie.

Aveam senzatia ca gustul dulce se transforma in amar si ca lipsa banilor pentru ca pana la urma asta era, imi va spulbera visul de a produce dulceata si compoturi indulcite cu suc de struguri .

Dar un bun prieten imi sugereaza sa apelez la o fabrica si sa produc in sistem lohn, recunosc mi s- a parut absurd ca proprietarii unui astfel de capacitati de productie sa ia in serios o serie de 200 de borcane de dulceata .

Aveam sa constat Insa, ca domnul Anghel, proprietarul fabricii nu numai ca m- a luat in serios desi m- a privit circumspect initial, si- l inteleg, venea dupa 30 de ani de facut dulceata cu zahar, m- a ajutat cu experienta dumnealui si mai mult pentru primul lot de dulceata mi- a facut un discount serios.

A fost inceputul unei colaborari fructuoase, pentru mine un ajutor nesperat si un semn ca atunci cand lucrurile trebuie sa se intample , se intampla.

Traiesc momente minunate incepand cu alegerea fructelor, crearea layout-ului etichetelor si pana la ambalarea pt livrare.

Acum produc 4 tipuri de gem, 3 tipuri de compot indulcit cu suc de struguri 10% fara conservant, fara aditivi, fara adaos de pectina.....fruct si suc de fruct !

Un preparat cu care ma mandresc, in mod special, sunt strugurii in must fara adaos de apa, fara zahar .

Pentru ca, spun eu, Dumnezeu m-a ajutat si visul meu este realitate am decis ca tot profitul sa-l folosesc pentru campania "Parinti informati copii protejati".

Totodata lucrez impreuna cu specialisti de renume in domeniul oenologic pentru a readuce pe mesele oamenilor bautura din miere fermentata cu proprietati extraordinare, numita Mied sau Ambrozie sau Hidromel, bautura zeilor .

Visul meu ...actual este sa devin furnizor de dulceata si de Hidromel al Casei Regale.

Cred ca cele mai importante atuuri ale mele, in mediul business sunt creativitatea, tenacitatea, capacitatea de a duce lucrurile pana la capat.

Povestea mea dovedeste ca imposibilul e posibil si ca singurele limite sunt cele pe care ni le impunem noi insine.

Asa ca sfatul meu ca psiholog si antreprenor este:

fii persevent, ai curaj si urmareste ceea ce - ti doresti sa realizezi si fii pregatit atat pentru succes cat si pentru esec asa ca VISEAZA si ACTIONEAZA!

Contact

ORAR:

LUN - 00:00 - 23:59

MAR - 00:00 - 23:59

MIE - 00:00 - 23:59

JOI - 00:00 - 23:59

VIN - 00:00 - 23:59

SAM - 00:00 - 23:59

DUM - 00:00 - 23:59

Alte informații

  • PROGRAMARI
    DA
  • Parcare
    DA