Pasiune pentru Viata

Nutritie

  0 utilizatori

Magazinul nostru din Brasov - str. Traian  nr. 55, s-a nascut din pasiunea noastra pentru tot ceea ce inseamna stil de viata sanatos, plecand de la alimentatie, dar impletind si miscarea, odihna si dorinta de a trai cu sens fiecare zi din viata.

Gasiti la noi: cereale, nuci, alune si seminte, fructe uscate, #ciocolata si bomboane  FARA ZAHAR, condimente exotice, suplimente nutritive si/sau pentru sportivi, uleiuri presate la rece, paine naturala cu maia, indulcitori si produse pentru diabetici, produse fara gluten! Iar de trebuie, dam o fuga in Peru, Kenya sau Guatemala, ca sa punem pe raft cea mai buna cafea de origine!

Ne-am gandit si la cei care nu au timp de gatit, asa ca avem hummus, falafel, pasta de mazare sau linte, chiftelute din linte, pasta de migdale, budinca de tapioca - toate 100% naturale, homemade, fara conservanti sau arome artificiale.

Insa asta nu este totul: intrucat suntem #pasionati de viata cu toate ale ei, din oaza noastra de pe Traian 55,  oferim informatii utile pentru viata de zi cu zi, despre sanatate si nutritie, despre produsele cu rol binefacator pentru organismul nostru si cum ne putem optimiza stilul de viata. 

La inceputul anului 2019 am inaugurat sala destinata evenimentelor, unde au loc workshop-uri, ateliere de gatit, dar si sedinte de nutritie personalizata.

Contact

ORAR:

LUN - 10:00 - 19:00

MAR - 10:00 - 19:00

MIE - 10:00 - 19:00

JOI - 10:00 - 19:00

VIN - 10:00 - 19:00

SAM - 10:00 - 14:00

Alte informații

  • PROGRAMARI
    DA
  • Parcare
    DA