SUNTUNCOPAC

Yoga, Meditatie

  0 utilizatori

Am descoperit ca suntuncopac acum aproape cinci  ani. Dupa un vis. De atunci viata mea a luat o alta intorsatura.

Dupa prima sedinta de yoga din viata mea (multumesc pe viata, Carlos!), m-am intrebat pentru prima oara “cine sunt?” si am primit rapid un raspuns. Am visat ca eram…… un copac. Se facea ca eram in cel mai frumos loc de pe pamant, unde respiram tei, iasomie ,verde si curat. Eram sus pe un deal  iar poza de jos  era perfecta. Eram mai aproape de soare care incalzea atat cat trebuie locul unde ma aflam. Sub picioare simteam pamantul moale si iarba verde iar din cer adia usor vantul cu frunze mici si verzi. Eram puternica si simteam ca am un rost, sa respir. Eram sub un copac ….sau eram un copac 🙂 ?!

Era o perioada in viata mea cand ma framanta frica de sfarsit si simteam o chemare insetata sa fac ceva altfel, ceva care sa conteze, ceva care sa schimbe vieti. Stiu ca este ciudat, dar in vis mi s-a aratat clar numele acestui proiect, fiecare actiune in parte, misiunea mea de a lucra cu femeile, faptul ca voi organiza aceste tabere spirituale, ca voi fi inconjurata de oameni buni si curiosi sa afle cine sunt si care este misiunea lor.

Acest  vis m-a pus pe ganduri si m-a facut sa realizez ca  respir  acelasi aer cu copacul, ca sunt parte din acest imens Univers. Ca sunt libera. Ca sunt vie.

Acest vis m-a facut sa inteleg  ca nu trebuie sa-mi fie frica de moartea fizica ci de moartea in fiecare zi  in care nu constientizez ca traiesc. Mi-am dat seama ca mor in fiecare zi daca nu citesc, daca nu ascult muzica, daca nu ma uit la cer, daca nu calatoresc,daca pierd timpul la televizor, daca nu iubesc ceea ce fac, daca nu visez, daca nu cunosc oameni noi, daca nu creez ceva nou in fiecare zi, daca nu iubesc animalele si natura, daca nu sunt recunoscatoare pentru ceea ce am in fiecare secunda.

Daca nu merg in talpile goale cat mai mult posibil. Daca nu imbratisez si ma las imbratisata.

Acest vis mi-a dat curaj sa incep de la 0, astfel incat, dupa 14 ani de munca in zona de comunicare & marketing am decis ca eu vreau altceva. Vreau sa fiu eu.

Vreau sa fiu libera,  vreau sa pun capul linistita pe perna.  Atat de mult m-a marcat acest vis, incat de curand mi-am dat demisia,  de la un job superb care efectiv mi-a deschis acest drum si m-a facut sa cultiv respectul pentru un corp sanatos, acela de director de marketing World Class post pe care l-am ocupat cu mare daruire mai bine de 4 ani.

Odata cu aceasta schimbare am pierdut multi prieteni. Aproape pe toti, insa am castigat altii noi, mai curiosi de viata asa cum si eu sunt.

Si am continuat calatoria…

In ultimii  ani am facut cea mai valoroasa investitie. Investitia in mine. M-am pregatit pentru ceea ce urmeaza sa va ofer. Am fost plecata 3 luni in Indonesia intr-un ashram dintr-o jungla, unde m-am certificat international in 200 de ore de Yoga in Bali, cu cea mai mare scoala de Yoga din US, insa cu doi profesori minunati rezidenti In Bali- Alicia si Oliver carora le voi fi recunoscatoare pe viata pentru tot ceea ce m-au invatat. Daca vrei sa citesti mai multe despre experienta mea in Bali poti citi aici.  Alaturi de Yoga Academy, m-am certificat in Yoga Feminina cu Ann Da Silva si Keiko din China, iar alaturi de Move-On, drept trainer de Pilates.

Contact

ORAR:

LUN - 10:00 - 18:00

MAR - 10:00 - 18:00

MIE - 10:00 - 18:00

JOI - 10:00 - 18:00

VIN - 10:00 - 18:00

SAM - 09:00 - 15:00

Alte informații

  • PROGRAMARI
    DA
  • Parcare
    DA