We Love India

Yoga, Meditatie

  0 utilizatori

Organizez aceste pelerinaje din pasiune pentru tot ce mi-a oferit această țară magică si pentru experiențele transformatoare pe care mi le-a daruit. Imi doresc ca cei care sunt "căutători" ca si mine, să experimenteze si ei sursa directă a Spiritualitații pe care o oferă India.


Camelia AlecuIndia


"India nu este doar geografie sau istorie. Nu este doar o natiune, o tara, o simpla bucata de pamant. Este ceva mai mult: este metafora, poezie, ceva invizibil dar foarte tangibil. Ea vibreaza cu anumite campuri energetice pe care nici o alta tara nu le poate pretinde.


De aproape zece mii de ani, mii de oameni au ajuns la explozia ultima a constiintei. Vibratia lor este inca vie, impactul lor este foarte prezent in aer; ai nevoie doar de o anumita receptivitate, de o anumita capacitate de a primi invizibilul care inconjoara acest taram neobisnuit.


Este ciudat pentru ca a renuntat la toate pentru o singura cautare, cautarea adevarului.

In mod ciudat, India este singura tara din intreaga lume, care si-a dedicat toate talentele intr-un efort concentrat de a vedea adevarul si a fi adevarul.


Nu puteti gasi niciun mare om de stiinta in intreaga istorie a Indiei. Nu din cauza ca nu au fost oameni talentati, nu din cauza ca nu au fost genii. Matematica isi are bazele in India, dar India nu l-a produs pe Albert Einstein. In mod miraculos, intreaga tara a fost neinteresata de orice fel de cercetare obiectiva. Aici, scopul nu a fost de a-l cunoaste pe celalalt, ci de a te cunoaste pe tine. De zece mii de ani, milioane de oameni fac in mod constant un efort unic, sacrificand totul pentru acest scop - stiinta, dezvoltare tehnologica, bogatie - acceptand saracia, boala, maladia, moartea, dar fara sa abandoneze cautarea cu niciun pret ... Aceasta cautare a creat o anumita noosfera, un anumit ocean de vibratii in jurul tau.


Daca vii aici cu o minte cat de cat meditativa, vei intra in contact cu aceasta. Daca vii aici doar ca turist, o vei rata. Vei vedea ruinele, palatele, Taj Mahal-ul, templele, Khajuraho, Himalaya, dar nu vei vedea India - vei trece prin India fara sa o intalnesti. Era peste tot, dar tu nu erai sensibil, nu erai receptiv. Vei fi venit aici sa vezi ceva care nu este India cu adevarat, ci doar scheletul sau - nu sufletul sau. Si vei avea fotografii cu scheletul sau si iti vei face albume cu scheletul sau, si vei crede ca ai fost in India si ca cunosti India, insa nu vei face decat sa te amagesti singur.


Exista o parte spirituala. Aparatul tau foto nu o poate fotografia, formarea ta, educatia a nu o pot surprinde. Te poti duce in orice tara si esti foarte capabil sa cunosti oamenii de acolo, tara respectiva, istoria sa, trecutul sau - in Germania, in Italia, in Franta, in Anglia. Dar nu poti face acelasi lucru in ceea ce priveste India. Daca incerci sa o pui in aceeasi categorie cu alte tari, deja ai ratat ideea, deoarece aceste tari nu au acea aura spirituala. Ele nu au produs un Gautam Buddha, un Mahavira, un Neminatha, un Adinatha. Ele nu au produs un Kabir, un Farid, un Dadu. Acestea au produs oameni de stiinta, au produs poeti, au produs mari artisti, au produs pictori, au produs tot felul de oameni talentati. Dar misticul este monopolul Indiei, cel putin asa a fost pana acum.


Iar misticul este un tip de fiinta umana total diferita. Acesta nu este pur si simplu un geniu, nu este pur si simplu un mare pictor sau un mare poet - este un vehicul al divinului, o provocare, o invitatie la divin. El deschide portile pentru ca divinul sa intre. Si de mii de ani, milioane de oameni au deschis portile pentru ca divinul sa umple atmosfera acestei tari.


Pentru mine, aceasta atmosfera este ADEVARATA India." Osho

Contact

ORAR:

LUN - 08:00 - 19:00

MAR - 08:00 - 19:00

MIE - 08:00 - 19:00

JOI - 08:00 - 19:00

VIN - 08:00 - 19:00

SAM - 08:00 - 19:00

DUM - 08:00 - 19:00

Alte informații

  • PROGRAMARI
    DA
  • Parcare
    DA