Alttera a luat nastere din dorinta de a promova toate tipurile de terapii alternative bazate atat pe gasirea si eliminarea cauzelor cat si pe tratarea simptomelor. Ne dorim sa oferim informatii relevante care sa promoveze beneficiile acestor terapii, dorindu-ne sa dezvoltam o adevarata comunitate in jurul unui interes comun: propria noastra sanatate.

Platforma isi propune, astfel, sa dea o voce coerenta si profesionista terapeutilor si centrelor din industria terapiilor alternative. Ne dorim sa inlesnim legatura dintre persoanele interesate de terapii alternative si practicantii acestora. Iar primul pas este cel mai simplu: indiferent daca esti interesat de astfel de servicii sau daca esti profesionist in terapiile alternative, tot ce trebuie sa faci este sa-ti creezi o pagina de utilizator.

Alttera este locul in care vorbim despre practicile terapeutice care au insotit umanitatea inca de la inceputurile sale si care, din nefericire, au ajuns sa se piarda in negura istoriei umane. Iar un astfel de exemplu,pe langa multe alte tipuri pe care le veti gasi aici, este sistemul de medicina Ayurvedica.

Dorinta noastra este sa ridicam nivelul de constientizare in ceea ce priveste propria noastra sanatate si cum putem sa o intretinem pentru o perioada cat mai indelungata de timp. Astfel, prin Alttera putem accesa resurse, oameni, informatii care pun in perspectiva subiecte precum:

●          nutritia

●          consilierea psihologica

●          terapii prin energie

●          tehnici de dezvoltare personala

DE CE SA FII PARTE DIN PLATFORMA ALTTERA?

A. Lucrezi in industria terapiilor alternative? Atunci Alttera este locul perfect pentru a-ti face vocea auzita. De ce sa te inscrii in platforma noastra:

Pe pagina special dedicata serviciilor oferite de tine (profesionist independent sau centru), poti sa iti promovezi activitatile, oferind informatii precum:

➔        program

➔        adresa

➔        pagini web si social media

➔        date de contact: telefon / e-mail

➔        preturi

➔        poze

➔        descriere si detalii despre terapiile practicate

➔        revendicarea paginii pe care o poti face oficiala

 

B. Esti interesat de terapiile alternative si cauti profesionistul care sa ti se potriveasca? Il gasesti pe Alttera.

Persoanele interesate de terapii isi pot face cont online, avand astfel oportunitatea sa:

➔        salveze centrele de care sunt interesati

➔        seteze preferinte legate de continut

➔        creeze recenzii pentru centrele sau terapeutii ale caror servicii le-au incercat deja

➔        aboneze la newsletter-ul nostru pentru a se tine la curent cu noutatile din sfera terapiilor alternative

 

De asemenea, Alttera ofera celor interesati de terapiile alternative si posibilitatea de:

➔        a cauta terapii in functie de locatie

➔        a filtra rezultatele in functie de: tipul de terapie, distanta, rating, centru oficial sau daca este sau nu deschis acum

➔        a fii la curent cu noutatile din domeniu, citind articolele dedicate care se regasesc in platforma, in sectiunea ‘Articole’

 

Nu in ultimul rand, pe platforma noastra toti cei interesati de acest domeniu gasesc cele mai importante evenimente din sfera terapiilor alternative  (festivaluri/ workshop-uri/ ateliere/ cursuri/ retreat-uri). Si, mai mult decat atat, pot filtra rezultatele acestor cautarii in functie de:

➔        distanta

➔        rating

➔        cele mai noi evenimente adaugate

 

Alttera este o unealta care sa ne reaminteasca faptul ca suntem conectati cu tot ceea ce ne inconjoara. Iar pentru a functiona la nivel optim trebuie sa ne cunoastem pe noi insine, sa stim ce trebuie sa facem pentru binele nostru fizic, psihic si spiritual si pentru binele mediului in care traim. Alttera este o comunitate in care ii asteptam pe toti cei care isi doresc sa aiba grija de propria sanatate.

 

Ne vedem pe alttera.ro pentru a incerca sa cladim impreuna o lume mai sustenabila si mai responsabila.

 

 

Pace, dragoste si lumina,

 

echipa Alttera