Curs Tehnician Nutritionist Cluj-Napoca - 16 Noiembrie -14 Iunie 2020

Scoli specializare, Nutritie

Alegerea alimentelor corecte si optarea pentru un stil de viata sanatos a devenit un trend international. Pentru a acoperi aceasta ramura importanta in industria fitness-ului, Scoala Fitness Scandinavia va invita sa va inscrieti la cursul de Tehnician Nutritionist sustinut  in colaborare cu cativa dintre cei mai respectati profesori in Nutritie si gastrotehnie : Dr. Antoaneta Cretu si Gabriela Berechet.


La absolvirea celor 8 luni de curs, vei fi autorizat in calitate de Tehnician Nutritionist.

Cursul de Tehnician Nutritionist este un curs complex, cu multe detalii teoretice, creat de unii dintre cei mai cunoscuti specialisti in domeniu: Dna Dr. Antoaneta Cretu, Dna Dr. Anca Popescu, Gabriela Berechet,  doctor în stiintele ingineresti şi auditor de calitate HACCP si Gabriela Nedelea, nutritionist. 

La finalizarea celor 8 luni de zile cu prezenta obligatiorie pentru cele 16 sesiuni a cate 8 ore organizate si in zile de weekend, vei fi autorizat sa te poti angaja in calitate de nutritionist in urmatoarele domenii: Spitale, Gradinite, After-Schools, Aziluri de Batrani, Hoteluri, Centre de infrumusetare, Companii de catering, Cluburi fitness si multe altele. 


Cele 16 sesiuni se desfasoara la aproximativ o luna distanta intre ele. Formatul acestora este unul axat pe teorie cu prezentarea elementelor practice, ce vor fi utilizate de viitori tehnicieni nutritionisti in cadrul viitoarei lor meserii.  


Partea practica este sustinuta individual: teme facute acasa, proiecte prezentate si sesiuni de voluntariat. In cadrul cursului nu se vor practica sesiuni de gatit individual, iar trainerii nu vor participa alaturi de participant la eventualele centre in care se ofera acestia in calitate de voluntari.  Evaluarea segmentului practice al cursului va fi realizat prin teste, teme si proiecte.

Fitness Scandinavia
0 utilizatori
De la: Sam, 16.11
Pana la: Dum, 14.06.2020

Evenimente recomandate

Curs de Reconnective Healing Nivel II (Week-end Live) - 14 noiembrie 2020

, Municipiul București, București
Sam, 14.11 - Sam, 14.11.2020

Cursul denumit Catalizatorul = Weekend LIVE la Bucuresti, prin care poti deveni Practician Certificat de Reconnective Healing.Devino practician de Reconnective Healing!Reconnective Healing/Vindecarea Reconectiva este o metoda de restabilire a echilibrului la toate nivelurile fiintei prin intermediul frecventelor reconective. Aceste frecvente exista...

Citeste mai mult
Atelier practica cu energia Reiki -1 August 2020

, Timișoara, Timiș
Sam, 01.08 - Sam, 01.08.2020

Acest  atelier este dedicat celor care vor sa faca o scurta recapitulare ( sau introducere) in lumea vindecarii prin punerea palmelor. Nu este nevoie sa aveti acordajele Reiki ca sa participati (daca le aveti cu atat mai bine).Ce este Reiki? Un mod de vindecare prin punerea palmelor menit sa te vindece in primul rand pe tine. Principiile lui s...

Citeste mai mult
Curs Instructori de Yoga Bucuresti

, Municipiul București, București
Vin, 14.02 - Dum, 19.07.2020

Formarea noastra de 200 de ore pentru instructori Hatha Yoga este o calatorie personala dedicata celor care aleg sa o urmeze. Respectam stralucirea fiecarei fiinte si incercam sa o cultivam in cel mai bun spirit al practicilor yoghine. Programul nostru il ajuta pe practicant sa se autodepaseasca in practica sa, oferindu-i incredere si sprijin. Incu...

Citeste mai mult