Invata sa fii bine - Timisoara

Psihoterapie

Atelierul de abilitati psihologice: Invata sa fii bine!


Atelierul de abilitati este conceput sa vina in intampinarea tuturor persoanelor care vor sa isi imbunatateasca viata personala sau profesionala. In cadrul atelierului de abilitati se vor invata tehnici care sa ajute la deprinderea abilitatilor propuse si se vor inmana participantilor teme pentru acasa avand ca scop o mai buna asimilare a informatiei. Grupul se intalneste saptamanal pentru aproximativ 2,5 ore, programul avand o durata de 6 luni.


 Programul este un ajutor pentru terapia individuala si nu un program de terapie de grup.


SUNT PREDATE TEHNICI SI ABILITATI PENTRU:


1. Mindfulness: tehnici prin care se invata practica mindfulness – „ce este mindfulness” (a observa, a descrie, a participa), tehnici care ne invata cum sa fim cat mai in contact cu noi insine prin intermediul simturilor noastre.


2. Toleranta la stres: tehnici pentru gestionarea emotiilor foarte intense si tolerare a evenimentelor, impulsurilor si emotiilor dificile.


3. Eficacitatea interpersonala: cum sa ceri ceea ce vrei si cum sa refuzi mentinand in acelasi timp respectul de sine si relatiile cu ceilalti.


4. Reglarea emotiilor: cum sa modifici treptat dar pe lunga durata emotiile ce iti dau batai de cap, cum sa stabilesti prioritatile si scopul tau, pasi pentru reducerea vulnerabilitatii.


Cu ce te poate ajuta cursul?

- Sa inveti noi modalitati de a regla emotiile intense.

- Sa ramai conectat la prezent fara ingrijorari legate de trecut sau obsesii legate de viitor.

- Tehnici de comunicare interpersonala pentru a creste sansele de a obtine ce doresti.

- Tehnici de asertivitate.

- Tehnici de relaxare pentru scaderea agitatiei interioare.

- Abilitati pentru scaderea reactiilor emotionale excesive.

- Cum sa scazi comportamentele pe care vrei sa le scazi.

- Tehnici de mindfulness.

- Coping-ul stresului.


Traineri: Alistar Roxana si Girniceanu Lucian 


Inceperea cursului: vineri, 27 septembrie 2019


Costul: 70 ron/sedinta


Inscrierile se pot face pana la data de 20 septembrie la numerele de telefon: 

0745 266 210 - Claudia Borza 

0742 467 813 - Raluca Rotaru


Psihoterapia individuala este recomandata pe toata perioada participarii la curs, daca nu ati inceput terapie individuala va putem recomanda unul din colegii nostri iar daca sunteti deja in terapie individuala puteti sa continuati cu psihoterapeutul prezent. 

70 RON/pers/sedinta

DBT - Timișoara, Cabinet de Psihiatrie Klug Praxis, Psiho Progres, Cabinet de psihologie Andreea Tanko, Gîrniceanu Lucian - Cabinet Individual de Psihologie, Cabinet de psihologie - Raluca Rotaru
0 utilizatori
Arata numar de telefon
De la: Vin, 29.11
Pana la: Vin, 03.04.2020

Evenimente recomandate

Curs Tehnician Nutritionist - Bucuresti - 28 Septembrie - 3 Mai 2020

, Municipiul București, București
Sam, 28.09 - Dum, 03.05.2020

Alegerea alimentelor corecte si optarea pentru un stil de viata sanatos a devenit un trend international. Pentru a acoperi aceasta ramura importanta in industria fitness-ului, Scoala Fitness Scandinavia va invita sa va inscrieti la cursul de Tehnician Nutritionist sustinut  in colaborare cu cativa dintre cei mai respectati profesori in Nutriti...

Citeste mai mult
Yoga Boost for Immunity

, Municipiul București, București
Mie, 08.01 - Mie, 27.05.2020

Cele mai bune vitamine sunt cele care ne tin in echilibru corpul, mintea si sufletul! Asta ne aduce clasa de Yoga Boost - un "puseu" de energie prin care intarim sistemul imunitar si tinem racelile la distanta! Incalzim corpul pentru sezonul rece, prin secvente de posturi care faciliteaza drenajul limfatic. Pentru ca, spre deosebire de sange, care...

Citeste mai mult
Masajul Indian al fetei, scalpului si zonei cervicale

, Municipiul București, București
Dum, 02.08 - Dum, 02.08.2020

Metoda naturala de lifting facial, al carei scop principal este eliminarea ridurilor de expresie de pe fata pacientului, masajul indian al fetei poate fi privit ca terapie asemanatoare si complementara presopuncturii.Masajul are ca obiectiv activarea punctelor energetice, efectul venind dinspre interior catre exterior, la fel ca in toate terapiile...

Citeste mai mult